Els alumnes tenen veu a l’Ajuntament

Infants de 6è de primària que formen el Consell dels Infants de Mollet (CIM) visiten l’Ajuntament per conèixer el seu funcionament.

Durant el mes de gener, les classes que participen enguany al CIM visitaran l’Ajuntament per conèixer com funciona i poder aportar, posteriorment, les seves suggereixes. En aquestes visites, els alumnes estan acompanyats per l’alcalde o per regidors de l’equip de govern, els quals els expliquen el funcionament bàsic de l’Ajuntament i els ensenyen les instal•lacions més importants de la Casa de la Vila, com ara la Sala de Plens.

Les visites formen part del treball previ que fan els alumnes i que culmina amb la celebració del Ple del Consell Municipal dels Infants, previst pel mes de març, on els nens i nenes exposen la seva visió de la ciutat i fan una petició concreta al Ple municipal.

El Consell Municipal dels Infants de Mollet és un òrgan de participació de l’alumnat de la ciutat, a més de ser una eina pedagògica perquè els infants aprenguin els processos democràtics i el funcionament dels ajuntaments.

Edicions locals