El jurat fa públics els finalistes de la 20a Nit de l'Esport de Mollet

L'acte es celebrarà el proper divendres a les 10h al Teatre de Can Gomà de Mollet.

El divendres 25 de gener Can Gomà acollirà la 20a Nit de l'Esport com a colofó dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç. Una gala que reconeix les persones, equips o entitats de la ciutat que han destacat pels seus èxits o per la promoció que fan de l'esport. El jurat ja ha publicat els finalistes dels guardons principals i les mencions especials. Enguany els premiats són Rogelio Vega, entrenador del Club Atlètic Mollet; Juan Sánchez, responsable esportiu de l'AMPA Vicenç Plantada; Marcial Montón, expresident del Club Bàsquet Mollet; i el Club Patinatge Artístic Mollet, per l'organització del Campionat d'Espanya júnior a la ciutat el passat mes de juliol.


En categoria masculina, els finalistes a millor esportista són Adrià Burriel (Club Atlètic Mollet), Mario Escolano (Chodokwan Paradise) i Alfonso Romero (Halterolfilia). En categoria femenína, les esportistes que opten al premi són Ingrid Andrés (Club Atlètic Mollet), Ainara Acevedo (Club Atlètic Mollet) i Júlia Marco (Club Patinatge Mollet). Els finalistes a millor equip de base són el cadet masculí de Futbol Sala de l’Institut Vicenç Plantada, el júnior B del Club Bàsquet Mollet i el Juvenil A del CF Mollet UE

Pel que fa al reconeixement al club o entitat hi opten la UD Lourdes, el Club Bàsquet Mollet i el Club Atlètic Mollet.  L'Institut Vicenç Plantada, l'Escola d’Educació Especial Can Vila i l'Escola Sant Gervasi són finalistes dels reconeixements a una escola, i Recambios Gaudí, Arsegur i Muebles Chacón, opten al reconeixement a l'empresa.

D'altra banda, la lluitadora basca Maider Unda González, 12 cops campiona d’Espanya i medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Londres, guanyarà el premi internacional; el Centre d'Estudis Mollet s'endurà el de l’esportivitat en els Jocs Escolars; i el programa europeu PAPA s'emportarà el premi als valors pel foment de la salut dels nens per mitjà de l’esport, en què Mollet participa amb els tres clubs de futbol de la ciutat.

Edicions locals