Ingressa a presó l’autor de sis atracaments en establiments del Vallès Oriental

El detingut, que utilitzava una navalla per intimidar les seves víctimes, va arribar a cometre tres robatoris en un interval de 30 minuts.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’ Esquadra de la comissaria de Granollers han detingut Francisco Javier JC, de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Granollers, com a presumpte autor de sis robatoris amb intimidació en establiments comercials de Granollers.
 
La  tarda del passat 8 de gener, es va tenir coneixement que s’havien perpetrat tres robatoris amb intimidació a establiments comercials de la zona centre de Granollers. Els tres fets van tenir lloc en un interval de tan sols 30 minuts. El presumpte autor dels robatoris era un home jove d’uns trenta anys, vestit amb gorra que ocultava part del rostre amb una bufanda i duia una navalla amb la qual intimidava les víctimes per tal de fer-se amb la recaptació de la caixa enregistradora. Actuava sol i fugia dels llocs a peu.
 
Els agents van muntar un dispositiu policial per tal de vetllar per la seguretat a les zones afectades pels robatoris i localitzar i detenir l’autor dels fets.
 
El dia 10 de gener a la tarda es va tenir coneixement d’un nou atracament en un dels establiments on ja havia actuat anteriorment. Poc després, agents de la comissaria de Granollers van identificar un home en les immediacions del local que s’ajustava a la descripció física de l’autor. L’home, que va negar reiteradament haver comès cap robatori, va autoritzar els agents a entrar al seu domicili per tal de demostrar la seva presumpta innocència.
 
La Unitat d’ Investigació de Granollers va realitzar una entrada i registre al seu domicili on es van trobar elements que provaven de manera inequívoca la participació d’aquest en els robatoris, com ara la navalla i la roba que portava quan va cometre els fets. Davant de tots aquests indicis, Francisco Javier JC va ser detingut pels agents.
 
Posteriorment els investigadors van poder relacionar l´autor amb dos robatoris perpetrats a una benzinera, un el mes de desembre de l´any 2011, i el segon fet el mes de febrer de 2012.
 
El detingut, que no tenia antecedents policials, va passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, que en va decretar el seu ingrés a presó provisional.
 

Edicions locals