El CEM presenta un nou número de ‘Notes'

El 28è número de la revista ‘Notes’ es presenta el dia de Sant Vicenç.

Dimarts es va presentar el 28è número de la revista ‘Notes’ a la Sala Fiveller. Durant l’acte també es commemoren els 25 anys de la publicació.  L’antic rector, Mossèn Joan Galdés va ser el responsable d’explicar als assistents la creació de la publicació, l’entorn social del moment i els seus inicis.

En la primera part de la revista, la miscel•lània, es recullen una sèrie d’articles diversos, des de la conferència que Rosa Maria Securún va pronunciar ara fa un any amb el títol 'L’educació a Mollet en temps de la República' fins a un article sobre el vint-i-cinquè aniversari del Servei Local de Català de Mollet. L’apartat de la monografia recull els temes que es van tractar a les darrers Jornades del CEM, 'L’esport a Mollet', sobre la història de l’esport a la ciutat, esportistes destacats i el fet olímpic del 92. El monogràfic recull les aportacions que van fer els diversos ponents de les Jornades. Finalment, la fitxa d’art recull un article de Fèlix Bentz sobre l’obra de Jordi Rollán.

El director del CEM, Oriol Fort, explicava que “el CEM està en un moment òptim tant per la celebració de l’aniversari, com pel nombre de col•laboradors, com per la publicació que presentem avui”. ‘Notes’ és una revista molt consolidada amb molts col•laboradors que volen participar. Fort avançava que tenen “pràcticament enllestit el ‘Notes’ 29 i tenim articles preparats pel número 30”. L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, afirmava que la revista ‘Notes’ porta recuperant durant els seus 25 anys d’existència la memòria històrica de la nostra ciutat i del nostre entorn”.

Edicions locals