Adéu al quart cinturó

ICV del Vallès Oriental veu una victòria històrica l’arxivament de l’expedient ambiental del quart cinturó

Dilluns es feia públic des de el Ministeri de Medi Ambient l’arxivament de l’expedient d’avaluació ambiental del tram entre Terrassa i la Roca del Vallès per estar caducat.

Des de ICV del Vallès Oriental es mostren contents i satisfets per la feina feta durant tots aquest anys de lluita en contra la infraestructura. “El model urbanístic i de mobilitat que suposava el quart cinturó, sí que era un model caducat!” ha dit Jordi Manils, president comarcal dels ecosocialistes. Ha fet esment de totes les mocions que s’han presentat als ajuntament vallesans en contra del quart cinturó i les mobilitzacions on han participat fermament.
“Seria una barbaritat per part de l’Estat seguir amb aquest projecte que res te a veure amb la realitat del nostre territori” ha afegit. Per aquest motiu ICV demana que s’aturi d’una vegada i per sempre el projecte del Quart Cinturó.

A més Manils assegura que el grup parlamentari d’ICV presentarà una resolució al Parlament de Catalunya perquè es desafectin tots els terrenys implicats en la obra.

Edicions locals