Claudio Festa, nou entrenador del CF Mollet UE

El tècnic argentí, de 47 anys, arriba amb l'objectiu d'intentar guanyar tots els partits.

Claudio Festa és el nou entrenador del primer equip del CF Mollet UE. El nou tècnic, que ja va veure al seu nou equip en la derrota contra el Cerdanyola (3-2), confia sumar esforços per potenciar l’actual rendiment de la plantilla. Festa, de 47 anys i de Buenos Aires (Argentina), arriba al primer equip amb l’objectiu d’intentar guanyar tots els partits. Veig una plantilla amb possibilitats”, adverteix el nou entrenador.

Festa ha passat per diferents clubs catalans destaquen els ascensos de Viladecans a Preferent, el Can Vidalet a Primera Catalana i el Masnou a la Tercera Divisió, últim equip al que va pertànyer durant gairebé 5 temporades fins al temporada 2011/2102. A més, també ha estat coordinador i entrenador de futbol base de l’Europa. “Vinc a Mollet amb moltes ganes. Tenia d’altres ofertes per entrenar a Tercera Divisió però aquesta del conjunt del Vallès Oriental ha estat la que més m’ha motivat per tornar a les banquetes”, considera Festa. Pel que fa al secretari esportiu, David Anglada, considera haver estat “la millor opció pel primer equip. Ens ha donat molta confiança i creiem que ens ajudarà per continuar donant què parlar en aquest grup 1 de la Primera Catalana”.

El nou entrenador disposarà d'aquesta setmana de descans de la competició per poder preparar a consciència el seu debut a la banqueta del Germans Gonzalvo, que serà el proper 17 de febrer precisament contra el seu exequip, el Masnou. “He vist actitud en els jugadors. A mi m’agrada que els meus equips tinguin una mica més d’agressivitat i això ho intentaré portar a terme”, remarca Festa. En aquest sentit, el cos tècnic i la secretària esportiva treballen per organitzar un partit amistós en els propers dies. 

Edicions locals