Exposem el nostre Carnaval

L’Ajuntament elabora una exposició sobre els personatges del Carnaval de Mollet promoguda pel Consell dels Infants.

L’exposició ‘Coneix els personatges del Carnaval!” té per objectiu donar a conèixer els elements típics del Carnaval de la ciutat a tots els molletans i es podrà visitar del 9 al 23 de febrer al Centre Cultural La Marineta. Aquesta acció sorgeix de la demanda que el Consell dels Infants va fer l’any passat de conèixer millor les festes i entitats culturals de la ciutat. Aquesta exposició s’inclou dins de la “maleta pedagògica”, que consisteix en diferents accions i material per donar a conèixer a les escoles de la ciutat les festes i les entitats culturals de Mollet.

L’exposició Coneix els personatges del Carnaval! és la primera d’aquestes accions. L’exposició està formada per diferents panells amb una imatge i l’explicació de tots els personatges que formen part del seguici del Carnestoltes, així com els poders fàctics que volen jutjar-lo. Durant la setmana de Carnaval, l’exposició itinerarà per diferents escoles acompanyada per un tècnic municipal que l’explicarà als infants i respondrà les seves preguntes.

Del 9 al 23 de febrer, al Centre Cultural La Marineta, totes les persones que ho vulguin podran visitar l’exposició juntament amb els regals plàstics que els nens de cada escola hauran fet i regalat al Carnestoltes.

Edicions locals