‘Cultura emprenedora a l’escola’

Alumnes de quatre escoles de Mollet que participen en el projecte Cultura emprenedora a l’escola han visitat EMFO per crear la seva pròpia cooperativa.

Una vintena d’alumnes molletans han visitat EMFO per sol•licitar el NIF de cadascuna de les cooperatives que han creat en el marc del projecte ‘Cultura emprenedora a l’escola’. Els alumnes de 5è de primària dels centres Can Besora, Joan Abelló, Sant Gervasi, el Montseny i L’Estonnac han creat una cooperativa on elaboraran productes artesanals que vendran al final de curs. Cadascun dels nens han hagut d’aportar un capital inicial de 5 euros i una part dels beneficis obtinguts es destinaran a ajudes socials.

El projecte ‘Cultural emprenedora a l’escola’ està subvencionat per la Diputació de Barcelona i té com a finalitat treballar amb un conjunt d’ens locals i centres educatius en l’àmbit del foment de la cultura emprenedora a les escoles. De tots els municipis de la província de Barcelona, Mollet va ser escollit juntament amb 6 ciutats més per participar en aquest projecte pioner.

EMFO s’encarrega de la formació del professorat de l’escola Montseny i, paral•lelament, també del professorat d’altres 4 centres de la ciutat, Can Besora, Joan Abelló, Sant Gervasi i Lestonnac, per tal que aquest transmeti els valors d’emprendre als alumnes a través de la realització d’un projecte.

Edicions locals