Els Mossos d’Esquadra han detingut 7 persones per robatoris a domicilis de Mollet

Els Mossos d’Esquadra de l’ABP de Mollet han detingut en les darreres setmanes 7 persones, presumptament relacionades amb robatoris produïts a domicilis de la ciutat.

Les detencions es van produir en dos actuacions diferents. D’una banda, el passat 22 de gener, es va detenir dues persones, després que els veïns denunciessin la conducta sospitosa, ja que semblava que vigilessin diferents habitatges de la ciutat. Els Mossos van muntar un dispositiu de seguiment que va acabar amb la detenció d’aquestes tres persones, després de trobar-los unes maletes amb material que provenia de robatoris a l’interior de domicilis de Mollet. Tots tres detinguts es troben en presó provisional i a l’espera de judici.


D’altra banda, el passat 26 de gener, els Mossos d’Esquadra van detenir 4 persones més després que cometessin presumptament un robatori a l’interior d’un domicili de la ciutat. Els Mossos van ser alertats per un veí de la zona que va veure un vehicle sospitós. El vehicle va ser interceptat per la policia i, després d’un escorcoll, es va poder demostrar que contenia una sèrie d’objectes sostrets del domicili. Es van detenir els quatre ocupants del vehicle i la investigació posterior va demostrar que, dos dels quatre detinguts, també havien estat implicats en un altre robatori. Els quatre detinguts han passat a disposició judicial.

Edicions locals