Les escoles celebraran conjuntament el Dia Internacional de la Dansa

L'Ajuntament i els mestres de música de les diferents escoles de la ciutat commemoraran el dia de la dansa amb un espectacle al Parc de Can Mulà.

Totes les escoles molletanes celebraran conjuntament, per primer any, el Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril). El Parc de Can Mulà serà l'escenari on, dilluns 29 d'abril al matí, cada escola ballarà una dansa que prèviament han estat treballant a classe. Per cloure l'acte, totes les escoles ballaran conjuntament una sardana del molletà Josep Solà.

Al mes d'octubre es va fer la primera trobada per iniciar aquest projecte conjunt que va tenir molt bona acceptació per part dels especialistes de música de les 16 escoles molletanes. L’objectiu ha estat crear una activitat comuna en què participin tots els nens i nenes de les escoles de la ciutat. També, en el marc d'aquest treball conjunt, dissabte els mestres de música dels diferents centres educatius de la ciutat van visitar el fons musical del Museu Abelló.

L'objectiu d'aquest projecte, tal com s'explica des del consistori és "promocionar la dansa com a mitjà de relació i cohesió social, promocionar i valorar la sardana com a dansa característica de Catalunya, coordinar tots els especialistes en música de Mollet per part de l'Institut Municipal d'Educació (IME) i de la regidoria de cultura per poder engegar diferents projectes, promocionar el patrimoni de la ciutat (com a part del treball previ s’ha ensenyat el ball del Barraló a les escoles, es donarà a conèixer el magnífic fons musical del Museu Abelló, així com els compositors molletans), generació de riquesa cultural entre els infants i joves i el coneixement de compositors molletans entre els joves de la ciutat".

Edicions locals