Els mecenes de l'exposició 'Abelló, un tast' visiten el Museu

Les persones que s'han convertit en mecenes de la renovació de l'exposició permanent van participar en una visita guiada per la mostra.

A canvi de convertir-se en mecenes de l'exposició a través de la plataforma micro-mecenatge Verkami, el Museu Municipal Joan Abelló va oferir una visita guiada per tota l'exposició. La mostra passa per les diferents etapes artístiques del pintor i s’inicia amb el quadre ‘Homenatge a Mollet’ de finals dels anys 40. Seguidament s’aprecia un recorregut  per les primeres èpoques amb el retrat del seu pare que Abelló va pintar sobre una tela de sac, ja que la situació econòmica del moment va fer que alguns artistes les utilitzessin coma teles per a poder-hi pintar.

El nombre total de mecenes que van col•laborar a través de Verkami va ser de 51 entre particulars, famílies i empreses. Dissabte, una setantena de persones van participar a la visita guiada per l’exposició, així com d’altres espais de la Fundació Museu Abelló.

Aquest és el primer projecte de micro-mecenatge que es realitza des del Museu Abelló i és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. El Museu Abelló aposta per aquesta innovadora fórmula per renovar l’exposició permanent amb motiu del 90è aniversari del naixement de Joan Abelló, el porper mes de desembre.

Edicions locals