Campanya solidària de recollida de material higiènic per a nadons

Els socialistes molletans impulsen una nova campanya solidària destinada a les famílies amb més dificultats de la nostra ciutat.

La campanya pretén recollir material per a nadons molletans que viuen en famílies amb una situació econòmica difícil. Els PSC de Mollet ha engegat aquesta campanya solidària ja que “els Serveis Socials municipals indiquen que a la ciutat hi ha aquesta mancança”.  Durant el mes de febrer, tots els dimarts a la tarda (des de les 16.30h fins a les 19h) els ciutadans podran aportar el material higiènic per a nadons a la seu del PSC (carrer Gaietà Ventalló, 44 baixos).

Cal recordar que els socialistes molletans ja han organitzat altres campanyes solidàries com diverses recollides de roba nova on han reunit 1.000 kg de roba per destinar-la als Bancs de Roba de la Taula d’entitats socials. També, han organitzat dues recollides de joguines noves de les campanyes de Reis de 2012 i 2013 amb més de 150 joguines aportades a Creu Roja, i han realitzat la donació d’un palet d’aliments bàsics per al Banc d’Aliments, entre d’altres accions.

Edicions locals