La Policia Municipal ha detingut tres persones per robatori de peces de la teulada del Casal Sant Jordi

Tres persones han estat detingudes per la Policia Municipal de Mollet com a presumptes autors del robatori de peces de teulada de coure del Casal Sant Jordi.

Ahir a la nit, la Policia Municipal de Mollet va detenir a Marcos. M.F, Joan G.B. i Agustín P.S. com a presumptes autors del robatori de peces de coure de la teulada del Casal Sant Jordi de l’avinguda Caldes de Montbui de Mollet del Vallès.

Aquests robatoris es van iniciar la setmana passada i, per aquest motiu la Policia Municipal va muntar un dispositiu especial de vigilància de la zona que ha culminat amb tres detencions i la recuperació de part del material sostret. En el moment de la detenció, les tres persones portaven a sobre diferents eines per extreure les plaques de coure, com tornavisos, cisalles, etc.

El modus operandi d’aquests robatoris consistia en la vigilància per part d’un dels membres per alertar en cas que arribés la policia mentre els altres dos membres del grup desclavaven les peces de la teulada del Casal Sant Jordi.

Tots tres detinguts tenen domicili a Mollet del Vallès.

Edicions locals