Comença de nou la Campanya de Teatre a les Escoles

El proper divendres 15 de febrer comença un any més la Campanya de Teatre a les Escoles, que organitza l’Ajuntament de Mollet amb l’objectiu d’apropar la cultura del teatre a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària, així com de l’Escola d’Edu

La primera representació serà divendres vinent al Teatre Can Gomà, amb l’espectacle de teatre i dansa Sopa de pedres, de la companyia Teatre Nu. L’espectacle està adreçat a nens i nenes de cicle inicial d’educació primària. Es faran 2 representacions en diferents horaris, en les quals es preveu l’assistència de gairebé 600 nens i nenes de 8 escoles de la ciutat. L’horari de les representacions serà a les 9.30 h i a les 11 h, al Teatre de Can Gomà.

Al llarg del curs es faran dos espectacles més: l’espectacle de pallassos Minuts, de la cia. Marcel Gros, al mes de març, i La camisa de l’home feliç, de Zum-zum Teatre, al mes d’abril.

Aquesta activitat l’organitza cada any l’Ajuntament de Mollet, en col•laboració amb la Diputació de Barcelona, per apropar, des de les escoles, el teatre i la música a tots els nens i nenes de la ciutat.

Edicions locals