Del 18 de febrer a l’1 de març, tall de trànsit a l’avinguda de Jaume I per obres de substitució i reforç de les tapes del clavegueram

Es tracta d’unes obres molt importants per garantir la seguretat del trànsit rodat a una de les artèries de circulació més importants de la ciutat. Les obres, que es realitzaran en dos trams, obligaran a tallar l’avinguda de Jaume I entre els carrers d’En


L’Ajuntament procedirà a substituir i reforçar el paviment al voltant de les tapes del clavegueram del tram de l’avinguda de Jaume I comprès entre els carrers d’Enric Morera i Berenguer III. El consistori ha detectat perill d’enfonsament d’aquestes tapes, ja que el pas del temps i, sobretot, el pas continuat de vehicles, les ha malmès.

Les obres serviran per substituir un total de 13 tapes i reforçar el paviment en un metre a la rodona de cada tapa amb formigó. També s’aprofitarà per reparar alguns embornals i algunes zones on l’asfalt està malmès. El pressupost d’aquestes obres és de 15.600 euros.

Així doncs, tot i les molèsties que provocarà un tall de trànsit de 15 dies a l’avinguda de Jaume I, l’Ajuntament considera que es tracta d’unes obres d’importància cabdal per garantir la seguretat del trànsit en una de les principals artèries circulatòries de Mollet.

Les obres es desenvoluparan en dues fases:

  1. Fase A, Berenguer III – Gaietà Vínzia: del 18 al 24 de febrer
  2. Fase B, Gaietà Vínzia – Batlle Tura: del 25 de febrer a l’1 de marçInformació important


  • Tram afectat. Durant tota l’obra es tancarà l’accés al trànsit de l’avinguda de Jaume I des de Berenguer III fins a Enric Morera, per evitar majors problemes de trànsit, ja que més endavant els vehicles tipus camió o autobús tindrien molts problemes per sortir degut a la manca de radis de gir.


  • Accés veïns. Els veïns que necessitin accedir al seu aparcament, podran fer-ho pels carrers adjacents (Batlle Tura, Gaietà Vinzia i Roger de Llúria).


  • Senyalització. Es senyalitzarà el tall de trànsit mitjançant plafons informatius que indicaran els itineraris alternatius i s’informarà als serveis d’emergències, hospital, etc.


  • Transport públic:
  • L’única parada del bus urbà afectada serà la de Jaume I / Batlle Tura, que quedarà anul•lada.
  • El transport públic interurbà efectuarà pas alternatiu per rda. Pinetons, Av. Rívoli efectuant les parades més properes a l’av. Burgos / Can Mulà i Av. Antoni Gaudí / E. Morera. Es posaran avisos a les parades de bus afectades.
  • Zona blava. Les zones blaves s’anul•laran per fases (Fase A i Fase B de l’obra).

Per tal de minimitzar les molèsties a la ciutadania i assegurar el màxim coneixement de les afectacions, l’Ajuntament ha enviat una carta al veïnat de la zona afectada per les obres, on s’informa de totes les afectacions i s’adjunta un plànol amb els itineraris alternatius. A més, també s’han repartit cartells informatius als comerços de la zona.

Durant tota l’obra i, amb major presència els primers dies del tall de circulació, la Policia Municipal efectuarà un control especial per tal de minimitzar els problemes de trànsit derivats d’aquestes obres.

Edicions locals