Festival benèfic de les entitats

Entitats de la ciutat organitzen un festival benèfic en favor dels bancs d’aliments de Mollet.

El proper dissabte, 16 de febrer, el Teatre Can Gomà acollirà el festival benèfic ‘De tots per a tots’ per tal de recollir fons i aliments per al bancs d’aliments de la ciutat. L’acte està coordinat per la Irmandade a Nosa Galiza, la qual ha aconseguit involucrar fins a 23 entitats de la ciutat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollet.

De tots per a tots és un festival benèfic per recollir aliments que es destinaran als diferents bancs d’aliments que tenen les entitats de Creu Roja, Càritas i l’Església Evangèlica El Bon Pastor, que formen part, juntament amb l’Ajuntament de la Taula local d’entitats per a la inclusió social.

Aquesta campanya té dues vessants. D’una banda, la recollida directa d’aliments que des de fa unes setmanes ja es pot fer a les seus de les entitats col•laboradores, així com a la xarxa de centres cívics i culturals municipals. De l’altra, el festival que se celebrarà el dia 16 de febrer, amb una entrada de 2 euros que es destinarà a la compra d’aliments.

El festival De tots per a tots comptarà amb les actuacions de diferents grups de 13 entitats, a partir de les 6 de la tarda. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i la regidora de Serveis Socials, Ana Maria Díaz.

Edicions locals