L’atletisme, protagonista d’aquest proper cap de setmana

El 16 i 17 de febrer el Club Atletisme Canovelles ha organitzat dues competicions importants d’atletisme escolar al municipi.

Dissabte, 16 de febrer, tindrà lloc al pavelló Tagamanent la fase territorial del Torneig Jugando al atletismo, adreçat als equips de primària. Els guanyadors masculins i femenins del torneig es classificaran pel Campionat d’Espanya d’Escoles, que es celebrarà a Jaen durant el mes de maig. Una desena d’equips de Canovelles participaran per guanyar el campionat.

Diumenge, 17 de febrer, se celebrarà la fase territorial del Torneig Diviertiéndose con el atletismo, al pavelló Tagamanent. El torneig, adreçat a equips de secundària, classificarà als guanyadors per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc al març en una pista coberta, i participaran els 7 millors instituts d’Espanya. L’institut Bellulla ja ha participat en dues ocasions. Diumenge hi hauran 5 equips de les diferents categories dels instituts Bellulla i Domus d’Olivet, a més dels equips que vinguin de fora del municipi.

Edicions locals