El CF Mollet UE obre el període d'inscripcions del Campus TEC Setmana Santa

La segona edició del campus es celebrarà al Germans Gonzalvo del 25 al 28 de març.

El CF Mollet UE organitza la segona edició del Campus TEC que dirigirà el coordinador de futbol-7, Otger Canals. El campus esportiu està adreçat a nens i nenes d'entre 5 i 13 anys que comptaran amb entrenadors qualificats amb certificats de primer i segon nivell. La segona edició del TEC del CF Mollet UE tindrà lloc al camp del Germans Gonzalvo entre els dies 25 i 28 de març en horari de 9 a 13 hores. Cal destacar que hi haurà possibilitat de servei d'acollida de 8.00 a 9.00 hores.

El Campus TEC té com objectiu "treballar els aspectes individuals del jugador. Durant la temporada els entrenadors han de compaginar les nocions del grup amb els individuals. En aquest campus treballarem per potenciar el que sap cada jugadora", remarca Otger Canals. Les quatre sessions d'aprenentatge tenen previst comptar amb un monitor per cada 8 o 10 jugadors "per tal de treballar molt millor l”aspecte individual amb cada participant al Campus", explica Canals.

Per inscriure's a la segona edició del Campus TEC cal omplir el full d'inscripció abans del 20 de març i presentar-ho a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo a la secretària del club, Sandra Libori, o enviar-ho al director Otger Canals per coreu electrònic a [email protected] A més si es fa la inscripció abans de l'1 de març hi ha un descompte de 10 euros i també hi han ofertes per germans.

Edicions locals