L'alcalde se suma a la manifestació Pel Dret a l'Habitatge

El passat dissabte, l'Alcalde de Canovelles, Sr. José Orive, i els regidors de l'equip de govern, Sr. Francesc Sánchez i Emilio Cordero, es van adherir a la convocatòria i van acompanyar a la delegació del Vallés Oriental de l'Associació Plataforma d'Afec

L'alcalde va expressar que davant del drama social que s'està vivint, els alcaldes i regidors hem d'estar al costat dels nostres veïns. La situació social és actualment difícil: a Canovelles més de 2.000 persones estan a l'atur i gairebé un 30% no cobren ja cap prestació. La família és l'ünic recurs que tenen per sostenir-se, ja que l'administració local no els pot garantir ni l'ocupació ni l'habitatge. Els municipis necessitem de més recursos i competències per tal de poder garantir la cohesió social i el creixement de la ciutadania.
 
L'alcalde va valorar positivament la tasca que està duent a terme l'Associació Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, que és un exemple de compromís, solidaritat, corresponsabilitat i determinació social contra els desnonaments. Entitats com aquesta fan ser optimistes davant el present i el futur incert que estem vivint.

Edicions locals