Detingut a la sortida d’un prostíbul per un presumpte atracament perpetrat hores abans al Vallès Oriental

L’individu va assaltar un establiment de Lliça d’ Amunt utilitzant una arma de foc per intimidar la caixera

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers- Vallès Oriental van detenir la matinada del passat 10 de febrer a Lliçà d’ Amunt , Andrés JR, de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Caldes de Montbui, com a presumpte autor d'un robatori violent en un supermercat.    
 
L’atracament es va produir a les 20.30 hores del dia 9 de febrer en un supermercat de Lliçà d’Amunt. El detingut va amenaçar la caixera amb una arma de foc perquè li obrís la caixa i li donés tots els diners, que va introduir en una bossa de plàstic. Seguidament l’home es va disculpar pel que estava fent i va fugir amb un vehicle que diversos testimonis van poder observar.
 
Els treballadors del comerç van alertar immediatament a la policia facilitant la descripció del l’agressor i del vehicle de fugida. Els agents van iniciar un extens dispositiu de recerca juntament amb les policies locals del territori. A les 6 hores de la matinada una patrulla de mossos va detectar un vehicle de la mateixa marca i model que l’utilitzat per l’atracador en la seva fugida, aparcat a l’exterior d’un prostíbul.
 
Els mossos van contrastar la descripció de l’autor de l’atracament amb els responsables de seguretat del local  i, aquests van confirmar que un client s’havia comportat de manera molt estranya abans d’entrar dins el local i que es corresponia amb la descripció facilitada.
 
Els agents, davant la possibilitat que anés armat, van iniciar un dispositiu discret d’espera fora l’establiment per detenir-lo amb seguretat  i per no posar en perill la resta de clients i treballadors del local. Minuts més tard, l’home  va sortir del local i en acostar-se al seu vehicle els mossos van detenir-lo com a presumpte autor del robatori violent.
 
El detingut, que té 14 antecedents policials, va passar a disposició judicial el passat 11 de febrer de 2013, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Edicions locals