El Club Tennis Mollet organitza una lliga de pàdel els migdies

El campionat estarà obert a tothom, tant a socis com a usuaris.

Degut a la demanda dels socis i els usuaris amb dificultats per participar a torneigs de pàdel, el Club Tennis Mollet ha decidit organitzar una lliga de pàdel per jugar els migdies entre les 13 i les 16 hores. El campionat estarà obert a tothom, tant a socis com a usuaris. Cal destacar que la inscripció serà gratuïta.


El campionat s'anomerarà "Lliga Tecnifibre" i es jugarà amb pilotes d'aquesta mateixa marca. L'organització es basa en dos nivells de competició: els grups A, d'un nivell elevat, i els grups B, d'un nivell més baix. Un cop s'hagin realitzat les 10 incripcions de parelles per formar un grup, aquest començarà la lliga. A mesura que es formin més grups començaran a competir de forma immediata.

La lliga es disputarà de dilluns a divendres amb partits d'una hora que es s'assignaran entre les 13 i les 16 hores. Per norma general cada parella jugarà un partit per setmana. Els jugadors competiran per ser els millors del seu grup jugant els partits d'anada i tornada. La parella anomenada en primer lloc en el calendari serà considerada la parella de casa.

En funció de la quantitat de grups que es formin, al finalitzar totes les lligues dels grups, es formarà un quadre dels millors classificats per tal de disputar unes semifinals i finals. Durant el desenvolupament de la lliga s'anirà entregant els obsequis a cada participant per formar el pack de la lliga.

Edicions locals