Jordi Manils rep el premi a millor polític de 2012 en defensa dels animals

AnimaNaturalis guardona la tasca feta en defensa als animals al portaveu del grup municipal d’ICV – EUiA a Montmeló i President comarcal d’ICV al Vallès Oriental

Dilluns 18 de febrer es donava a conèixer els guanyadors de diversos premis estatals que atorga AnimaNaturalis Internacional, organització que treballa en defensa dels drets dels animals. Entre els premis hi ha al millor restaurant vegetarià i vegà, al millor llibre de receptes Veg, a la millor línia de cosmètics Cuerty-Free i al polític amic dels animals.

Aquest últim premi  l’ha rebut el President comarcal d’ICV del Vallès Oriental i portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a Montmeló, Jordi Manils.

El cap de l’oposició a Montmeló va presentar a Ple la moció en contra dels circ amb animals al municipi, així com ha manifestat reiteradament la oposició dels ecosocialistes al toro de la Vega i tot acte de maltractament als animals.

A més Jordi Manils com a President comarcal ha estat l’encarregat de difondre diverses mocions i en concret la del circ sense animals a tots els regidors i regidores del Vallès Oriental, on finalment s’han aprovat a una desena de municipis vallesans.

Jordi Manils al saber del seu premi ha manifestat “Aquest premi és per tots aquells regidors i regidores que treballem en la defensa dels animals, com també aquelles persones i activistes anònims que treballen diàriament en silenci”.

Edicions locals