CorporeStetic, la teva botiga de salut i estètica

C/ Anselm Clavé, 38 - Tel. 93 544 57 79 - www. corporestetic.com



CorporeStetic
torna a obrir les seves portes al mes de març amb nous serveis per oferir a la ciutadania. Actualment, a CorporeStetic es poden trobar serveis relacionats amb la salut i la dieta, la bellesa del rostre i del cos, i teràpies naturals per pal•liar el dolor d'esquena, l'ansietat i l'estrès.  

Tractaments facials, tractaments corporals, tractaments spa, massatges, serveis estètics, cosmètics facial i corporals, depilació làser, eliminació de varius, mesoteràpia corporal, disminució de les arrugues, peeling, dietes i tractaments personalitzats i anàlisi d’intoleràncies alimentàries són alguns dels serveis que s'ofereixen a CorporeStetic.

També, CorporeStetic es caracteritza per utilitzar una maquinària especial per realitzar l'anomenat 'tractament andular' que actualment només es realitza a hospitals de molt prestigi o en alguns clubs de futbol de primera categoria. No obstant, aquest tractament porta en funcionament a Alemanya des de fa 20 anys. Ves a informar-te sense compromís de tots els beneficis que et poden aportar.


Edicions locals