Mollet se suma a la Declaració de Sobirania

L’Ajuntament de Mollet s’adhereix al suport a la Declaració de Sobirania i al Dret de Decidir del poble català.

El 23 de gener el Parlament de Catalunya va aprovar la Declaració de Sobirania de Catalunya, un dia, segons el portaveu de Ara Mollet-ERC, Oriol López, “històric per al país”.  El grup municipal va rebre el suport d’ICV-EUiA i l’abstenció del PSC, que va permetre que la moció s’aprovés. De la seva banda, el PP va votar en contra per considerar que “és un referèndum il•legal perquè va en contra de l’Estatut d’Autonomia i de la Carta Magna i el dret de decidir s’ha d’emparar amb les normes legals i és una aventura que només té riscos per les empreses catalanes”.

La portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano, explicava que “creiem en la llibertat democràtica i en la pluralitat de les opcions”. El portaveu de CiU, Feliu Guillaumes, apuntava que “els de fora no han de decidir què hem de fer nosaltres” i recordava que “no es tracta d’una moció que demani la independència sinó un suport a que Catalunya pugui decidir el seu futur”.

El PSC es va abstenir explicant que “no estem d’acord amb el text del Parlament però sí que estem a favor del dret democràtic de decidir sense imposicions”.

Edicions locals