Ja es poden consultar digitalment diferents publicacions d’interès local

El web municipal recull diverses publicacions que han estat escanejades per posar-les a l’abast de tota la ciutadania.

L’Ajuntament està digitalitzant publicacions d’interès local i publicant-les a l’apartat de ‘Publicacions’ del web del consistori, en format pdf, per consultar i, també, descarregar. L’objectiu és escanejar totes les publicacions que tracten temes molletans. Darrerament s’han incorporat quatre publicacions del col•lectiu La Marieta que es troben a l’apartat de Publicacions de l’Ajuntament.

El col•lectiu La Marieta, que tenia com a centre el restaurant La Marieta, havia organitzat exposicions, presentacions de llibres i altres iniciatives ciutadanes i culturals. El primer llibre que van editar va ser l’abril de 1985, Homenatge a Salvador Espriu, un recull de textos escrits a mà i dibuixos fets amb motiu de la mort de l’escriptor i poeta el febrer d’aquell any de qui, justament enguany celebrem el centenari del seu naixement. El segon llibre, de l’abril de 1986, va ser La pau no té un camí: es fa, editat amb motiu del referèndum sobre l’entrada d’Espanya a l’OTAN. L’any 1987 es va presentar el llibre Llibre de la falla de Mollet del Vallès, escrit amb motiu de la instal•lació de la primera i única falla que es va plantar i cremar a la ciutat. Finalment, el llibre Tastaolletes, un recull de receptes tradicionals molletanes, editat l’any 1989 amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet.

Des de fa uns mesos, també es poden consultar informàticament a la sala de consulta de l’Arxiu Municipal, totes les revistes que formen part de l’hemeroteca històrica: Sembra, Vallès, Nostre Ideal, Nostra Veu, etc.


Edicions locals