Selecció de personal pel Circuit de Catalunya

Des de l’any 2006, l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) col•labora en la contractació de personal per al Circuit de Catalunya. Enguany ha canviat el sistema de selecció ja que només es necessiten 25 places.

Les empreses encarregades dels recursos humans per a aquest tipus d’esdeveniments, contacten amb EMFO per a organitzar la selecció del personal que es necessitarà durant els dies que es realitzi la Fórmula 1 i la MotoGP al Circuit de Catalunya.

Any rere any, aquesta convocatòria ha tingut una gran demanda entre els ciutadans. Aquest any, però, el sistema de selecció ha canviat i es necessiten menys places, concretament 25 per a la feina d’auxiliar de serveis. Per a aquest 2013 l’empresa aposta per les persones que ja han treballat en edicions anteriors i que s’han mostrat compromeses, motivades, amb ganes de treballar i professionals. Per tant, es tornarà a contactar amb les persones que ja han fet aquesta feina.

Aquesta i totes les ofertes de treball que gestiona EMFO estan publicades a la borsa de treball, disponible a través del web d’EMFO. Les entrevistes de selecció s’estan desenvolupant durant aquesta setmana a les instal•lacions d’EMFO. L’any 2012 es van contractar 53 persones per treballar al Circuit.

Edicions locals