Comencen les preinscripcions als centres educatius de la ciutat

De l’11 al 22 de març les famílies podran preinscriure als infants i adolescents per al curs escolar 2013-14.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ja ha fet públiques les dates de preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i secundària obligatòria. Durant les darreres setmanes els centres educatius han tingut les portes obertes per a totes les famílies que han volgut conèixer les seves instal·lacions i les activitats que s’hi realitzen. Ara, entre el dilluns 11 i el divendres 22 de març, ha arribat el moment de realitzar la preinscriure de l’alumne.

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es podrà descarregar des de la pàgina web del Departament d’Ensenyament (www.gencat.cat/ensenyament). També es pot recollir als centres educatius, en horari escolar, o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC), on també s’informarà dels criteris i la documentació que cal adjuntar.  Només es pot omplir un full de preinscripció en el que caldrà que apareguin, per ordre de prioritat, tots els centres en els quals s’està interessat. En aquest sentit, cal destacar que Mollet és zona única, raó per la qual es pot triar qualsevol centre de la ciutat.

Les sol•licituds hauran de presentar-se, preferentment, al centre educatiu triat com a primera opció. També es podeu presentar a l’OAC.

Les sol·licituds de preinscripció hauran d’anar acompanyades de tota la documentació acreditativa i necessària per tenir en compte els criteris de baremació. El proper 11 d’abril es faran públiques les llistes amb la puntuació i el 24 de maig es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula es podrà fer del 10 al 14 de juny.

Edicions locals