El Museu organitza el cicle de tertúlies L’hora del te

El passat mes de desembre, el pintor molletà Joan Abelló hauria fet els 90 anys. Per commemorar aquesta efemèride, el Museu Municipal Joan Abelló ha organitzat una programació d’activitats entre les quals s’inclou un cicle de tertúlies, L’hora del te, que

Les tertúlies de L’hora del te s’organitzen un cop al mes. Ja se n’han celebrat dues: al febrer, Abelló col·leccionista, amb la participació de Joan Garreta i Josep Maria Blanch i, el passat divendres, L’Abelló més íntim. En aquesta darrera tertúlia van participar les filles del pintor molletà, la Marta i la Maria del Mar Abelló, les quals van explicar les diferents experiències i anècdotes que havien viscut amb el seu pare, des de la faceta més personal del personatge. Durant la tertúlia es van projectar fotografies familiars d’Abelló.

Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer diversos aspectes de Joan Abelló, un personatge excèntric, viatger, col•leccionista i, per damunt de tot, artista, i recordar-lo en l’any del seu 90è aniversari.

Les properes propostes de L’hora del te, seran els mesos d’abril i maig. A l’abril, la tertúlia es farà el divendres 12, a les 6 de la tarda, amb el títol de L’Abelló viatger.

L’hora del te compta amb la col•laboració de la botiga K de Carol, que acompanya la tertúlia amb un te.

Edicions locals