Inici del programa Joves per l’Ocupació

Dilluns comença el programa Joves per l’Ocupació, organitzat des d’EMFO, que formarà a un centenar de joves de Mollet i el Baix Vallès.

Dilluns comença la formació del programa Joves per l’Ocupació, organitzada des de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). El programa Joves per l’Ocupació consta de 350 hores totals de formació teòrico-pràctiques destinades a formar en un ofici a 100 joves del Baix Vallès per tal d’oferir coneixements i experiència laboral. Aquesta formació va adreçada a un centenar de joves d’entre 16 i 25 anys, majoritàriament de Mollet (80%) i també del Baix Vallès (20%).

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, acompanyat del regidor de Formació i Iniciatives Empresarials, Josep Ramon Bertolín, la gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau, l’equip tècnic d’EMFO encarregat del projecte i els 100 alumnes participants, presentava dilluns el projecte al Centre de Serveis El Lledoner.

Monràs, ha explicat que “buscar oportunitats per generar treball és un compromís del govern de la ciutat i aquesta iniciativa pretén dotar als joves de formació teòrica i pràctica durant un any per facilitar el seu accés al mercat laboral”. Monràs, també ha explicat que aquesta formació proporcionarà als joves una doble titulació. “D’una banda obtindran el graduat, amb una formació general, i de l’altra el títol de l’especialitat que hagin escollit”.
Edicions locals