El 16 de març, caravana contra les retallades

La Coordinadora contra les retallades de Montornès ha convocat una nova mobilització. Es tracta d’una caravana de vehicles amb un recorregut que passarà per Montmeló, Martorelles, Mollet, Granollers i Vilanova, i acabarà novament a Montornès amb una botif

Les entitats i col•lectius que conformen la Coordinadora contra les retallades de Montornès van decidir en assemblea a començaments de febrer convocar una caravana de protesta que tindrà lloc aquest dissabte, dia 16.

L’acció dóna continuïtat a les mobilitzacions realitzades al poble i que han inclòs, entre d’altres, manifestacions, l’ocupació pacífica del Centre d’Atenció Primària i diversos talls de trànsit a la carretera BV-5001 (carretera de la Roca).

La caravana sortirà de l’avinguda d’Ernest Lluch aquest dissabte, a les 11.30 h. El seguici de cotxes passarà per Montornès Nord, Montmeló, Martorolles, Mollet, Granollers i Vilanova, abans de tornar al municipi, on es farà una botifarrada. Els organitzadors esperen que més d'una cinquantena de vehicles participin en la caravana i que més de 150 persones s'apuntin a la botifarrada de protesta.

Com a objectiu prioritari, la Coordinadora continua reivindicant el servei d’urgències nocturnes al Centre d’Atenció Primària i defensant els serveis públics. Recordem que el servei d’urgències nocturnes a Montornès va ser anul•lat per la Generalitat el mes d’octubre de 2012.

Edicions locals