L’Escola Municipal de Música canta al Fòrum de Barcelona

Diumenge, alumnes de l’Escola Municipal de Música de la nostra ciutat participaran a la cantada infantil ‘El nen enamorat de la lluna’

L’espectacle està organitzat per l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) amb motiu del seu 20è aniversari. Durant el diumenge, uns 2.500 alumnes d’escoles de música d’arreu de Catalunya d’aplegaran a l’Auditori Gran del Parc del Fòrum de Barcelona. La cantada serà a l’aire lliure i tots alumnes que hi participen tenen entre quatre i vuit anys. L’Escola Municipal de Música de Mollet participarà a la primera de les sessions que tindrà lloc a les 11 del matí.

L’ACEM preveu que unes 5.000 persones, entre familiars dels alumnes i autoritats, assisteixin durant tot el dia com a públic en aquesta cantata infantil.

La cantata està formada per 6 cançons que van acompanyades d’una història que fa de fil conductor. Aquesta història, d’un nen que s’enamora de la lluna, està creada per l’autor de les lletres de les cançons de l’espectacle, Manel Justícia Les veus dels alumnes aniran acompanyades  d’un quartet de músics: trompeta (Òscar Latorre), piano (Manel Ruiz), baix elèctric (Jordi Ruiz) i bateria (Xavier Matamala). Pel que fa a la música, és una creació de Xavier Matamala.

L’Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa porta 20 anys treballant per la promoció i la impulsió de projectes d’educació artística per a les escoles associades, així com també s’encarrega d’assessorar i orientar als equips directius de les escoles pel que fa a la seva gestió. L’ACEM ha aconseguit crear una gran xarxa entre les més de 100 escoles de música de Catalunya que hi estan associades organitzant trobades, activitats i intercanvis.

Edicions locals