FRUITES I VERDURES ÀNGELA, DE TOT I MÉS

C/ Gaietà Ventalló, 13 i Mercat Municipal Tel. 93 579 01 50 i 93 570 48 89Fruites i Verdures Àngela
és un referent en la fruita i la verdura de la nostra ciutat des de fa més de 15 anys, tot i que treballa en aquest sector des de l’any 1995. Els productes que s’ofereixen a l’establiment són frescos i de gran qualitat per proporcionar els millors beneficis als seus clients. El comerç disposa de dues botigues a la nostra ciutat, una ubicada al carrer Gaietà Ventalló i l’altre el Mercat Municipal.

Fruites i Verdures Ángela ofereix un apartat de fruites i hortalisses elaborades ecològicament tant a Gallecs com a d’altres indrets de la comarca. Tot el seu equip treballa per un mercat local i ecològic perquè “no cal portar productes de tant lluny quan els tenim tant a prop” expliquen els responsables que a més, diuen, “ajuden a la nostra agricultura i ramaderia”.

També, els productes ecològics cultivats al territori tenen l’avantatge de reduir les despeses de transport, oferir un preu més competitiu al client i minimitzar les emissions de CO2. Fruiteries àngela ho té molt clar: “Ajudem el nostre entorn. Ser ecològics és bo per a tothom: la terra, el productor i el consumidor”.

Edicions locals