Ara Mollet-ERC vol respostes sobre Vallès Visió

El grup municipal ha mostrat la seva posició sobre la situació actual de Vallès Visió, un cop han marxat tres municipis, s'ha reduït el pressupost i el seu director ha estat cessat de les seves funcions.

El portaveu d'Ara Mollet-ERC, Oriol López definia la gestió de Vallès Visió com un "escàndol i amb massa centralisme molletà". El president d'Esquerra de Mollet, Dídac Pérez, explicava que "ha arribat l'hora de demanar explicacions". El grup municipal es queixava del control que pateix Vallès Visió, arrel d'una informació publicada al diari 9 Nou on sortia a la llum un correu electrònic enviat per la cap de Comunicació de l'Ajuntament, Ainhoa Martín, a l'assessor de Vallès Visió, Feliu Tura, que conté "suggeriments" sobre els continguts informatius. A causa d'aquest correu, Pérez ha demanat el cessament en les seves funcions tant a Martín com a Tura.

López també demanava a la resta de municipis que formen part de Vallès Visió que "diguin la seva i demanin diàleg". El portaveu d'Ara Mollet-ERC demana una televisió "pública, de qualitat, independent i que sigui una escola pels futurs periodistes de la comarca".

Pensant en el futur de Vallès Visió, López plantejava dues possibilitats: intentar sumar a les poblacions que han marxat i buscar-me de noves; i crear una sola televisió pública amb dos seus, una a Mollet i l'altra a Granollers. També afirmen que seria "interessant replantejar el contracte Lavínia, ja que pensem que no cal una productora per desenvolupar aquest projecte". 

Edicions locals