Acord en la jornada laboral

El Comitè d’Empresa de Serveis Ambientals del Vallès Oriental aconsegueix un acord sobre la jornada de treball.


El comitè d’empresa de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA –format per la UGT de Catalunya, CCOO i CATAC- ha arribat a un acord amb la direcció de l’empresa pel que fa a la jornada de treball anual, que l’equipara, en nombre d’hores anuals, a la resta de treballadors del sector públic.

Això vol dir que aquest any 2013 es realitzaran 1.676 hores, a mig camí entre la proposta de l’empresa i la del comitè d’empresa, amb un dia d’assumptes propis, i que l’any 2014 s’assolirà l’objectiu proposat pel comitè d’empresa de 1.664 hores, el mateix volum d’hores que es realitza a l’Administració Pública.

El comitè d’empresa lamenta  que s’hagi hagut de recórrer  a la via de les mobilitzacions per aconseguir negociar amb l’empresa i espera que aquest sigui un primer pas per aconseguir un conveni col•lectiu just per als treballadors i les treballadores de l’empresa pública.

D’aquesta manera el comitè suspèn les accions de mobilització convocades i explicarà en els propers dies l’acord als treballadors de l’empresa per a la seva ratificació.

Edicions locals