20 alumnes rebran un carnet de carretoner homologat per la Unió Europea

Finalitza la formació dels alumnes del programa d’Ocupació per a aturats de llarga durada organitzat des d'EMFO.

Entre els dies 13 i 20 de març, els 20 alumnes que participen en el curs d’Ocupació de l'Empresa Municipal per a la Formació i l'Ocupació Ocupacional (EMFO) per a persones aturades de llarga durada de l’especialitat de magatzem finalitzen la seva formació. Ara, els alumnes rebran formació per a obtenir un carnet de carretoner homologat a nivell europeu. Aquesta formació es fa en col•laboració amb l’empresa Instal•lacions d’Alba. L’obtenció d’aquest carnet que està homologat per la Unió Europea i els permetrà utilitzar quatre màquines diferents: aplidor, transpalet elèctric, carretor frontal i carretor retràctil.
 
El programa d’Ocupació per a persones aturades de llarga durada és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i destinat a formar i donar experiència laboral a persones inscrites com a aturades demandants d’ocupació durant un període superior a 12 mesos i que han esgotat tota prestació o subsidi.
 
El programa es divideix en 3 especialitats formatives en les quals participen 20 persones en cadascuna:  Auxiliar de magatzem,  Neteja i Cambrer/a de pisos. Els cursos es van iniciar al mes de febrer i compten amb seguiment i tutorització durant tota la formació i suport en la inserció laboral.

Edicions locals