Presentació de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Canovelles

El passat 16 de març es va presentar la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania les accions que portaran a terme com a col•lectiu al municipi.

Unes 60 persones van assistir a la presentació de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Canovelles, un col•lectiu que pretén dur a terme diferents campanyes al municipi amb la finalitat de lluitar contra la vulneració del dret a una vivenda digna. Parar els desnonaments, la dació en pagament, l’obra social de la Plataforma, entre d’altres, són algunes de les accions que aquest col•lectiu pretén dur a terme a Canovelles.

La presentació va servir, a banda d’explicar el funcionament del col•lectiu i  quines seran les seves actuacions, per decidir que el proper 27 de març es farà una primera reunió per tal de formar un grup de treball amb totes aquelles persones que es vulguin implicar en la causa. A partir del 3 d’abril, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca començarà a reunir-se en assemblees setmanals per tractar casos d’afectats concrets, els dimecres a El Local de Joves.

Edicions locals