Per Setmana Santa es modifiquen els horaris dels equipaments municipals

Els centres cívics o culturals i l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) modifiquen el seu horari del 23 de març fins l’1 d’abril, ambdós inclosos.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mollet (OAC), situada a la planta baixa de la Casa de la Vila (plaça Major, 1) modifica el seu horari amb motiu de les vacances de Setmana Santa. Així, del dilluns 25 de març fins al dijous 28 de març, l’horari d’atenció al públic serà només de matí, de 8 a 15 hores. Així mateix, l’oficina tancarà el divendres 29 i el dilluns 1 d’abril. A partir del dimarts 2 d’abril, l’oficina tornarà al seu horari habitual (de dilluns a divendres, 8 a 19 hores.

Els centres cívics i culturals romandran tancats del dissabte 23 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós inclosos, excepte el Centre Cívic Can Pantiquet, que només tancarà els dies festius, del 29 de març a l’1 d’abril. Del 25 al 28 de març, el seu horari serà de 10 a 13 h i de 15.30 a 20.30 h.

La Biblioteca Can Mulà romandrà tancada del 25 de març a l’1 d’abril. A partir del dimarts 2 d’abril, torna al seu horari habitual.

Edicions locals