Adaptate,Ortopèdia Assistencial, et fan la vida més fàcil

Avinguda Gaudí, 53 – Tel. 93 570 46 69 i 607 152 251
Adaptate, Ortopèdia Assistencial és un establiment situat a la nostra ciutat des de fa 15 anys on s’ofereixen productes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones. Al comerç es poden trobar tot tipus d’elements per a persones amb problemes de mobilitat que ajuden a realitzar una vida normal. També, disposen de tot tipus d’elements per a realitzar la rehabilitació de qualsevol zona del cos que estigui afectada.

A Adaptate, Ortopèdia Assistencial  dissenyen productes fets a mida per a les persones que necessiten una atenció molt especialitzada amb aparells personalitzats a les necessitats. També ofereixen aparells adreçats a la gent gran i a dones mastectomitzades, com pròtesis mamàries, cotilleria i vestits de bany.

A Adaptate, Ortopèdia Assistencial disposen d’atenció especialitzada per a aquelles persones que pateixen de problemes de peus. Realitzen plantilles fetes a mida segons les necessitats de cada tipus de peus. També venen calçat especialitzat que contribueix a realitzar una correcta mobilitat.


Edicions locals