DOCEL OBRAS Y REFORMES, TOT PERFECTE A CASA, A LA FEINA I A LA COMUNITAT

C/Berenguer III, 10-12, - Tel. 93 579 62 50 i 669 860 486 - www.obrasdocel.esDocel Obras y Reformas
és una empresa molt consolidada a la nostra ciutat que es dedica al sector de la construcció i les reformes. Amb 42 anys d’experiència en el sector l’empresa garanteix un acabat immillorable amb elements d’alta qualitat.

A Docel Obras y Reformas es realitzen, tant reformes integrals de l’exterior i de l’interior de l’edifici com dissenys i decoració d’interiors. Els clients amb els que treballa l’empresa són, des de particulars, passant per empreses o comerços fins a comunitats de veïns.  “La nostra cartera de clients és molt àmplia i el nostre nom passa de pares a fills perquè els hi agrada la feina que realitzem” explica Nico Bonilla, gerent de l’empresa.

En el darrers anys Docel Obras y Reformas s’ha especialitzat en el sector de les comunitats de veïns oferint una atenció personalitzada a cada client i adaptant-se a les seves necessitats en tot moment. L’empresa realitza qualsevol tipus de reforma (interior, exterior, electricitat, fontaneria, banys, cuines...) tant a la comunitat com als propietaris dels habitatges. Visita la seva pàgina web i informa’t de tot el que et poden oferir.


Edicions locals