IV Torneig Mini del Canovelles Bàsquet Club

Els dies 23 i 24 de març es celebrarà la quarta edició del Torneig Mini Bàsquet per a categories Pre-mini.

Donat l’èxit de les anteriors edicions del torneig, un any més el Canovelles B.C. organitza el Torneig Mini de Bàsquet al pavelló Tagamanent. L’objectiu del torneig és, d’una banda, promoure el bàsquet base i millorar el nivell dels jugadors i jugadores d’escola. D’altra banda, el Torneig pretén ser una escola de valors amb la intenció de potenciar la convivència entre els companys i el bon joc dels jugadors base.

Dissabte, 23 de març, jugaran tots els equips, des de les 9 del matí a les 18 h de la tarda aproximadament. Diumenge, 24 de març, serà el torn dels equips classificats; s’enfrontaran els tercers i quarts classificats i els segons i primers per a decidir els guanyadors dels torneig d’enguany.

A més, hi haurà activitats lúdico-esportives al pavelló i al pàrquing de l’equipament esportiu: inflables, circuit de cards, etc.

Si t’inscrius abans del 8 de març el preu del torneig és de 20 €; si ho fas a partir del 9 de març, el preu serà de 25 €. El tiquet inclou dinar al restaurant Navas, esmorzar, servei d’aigua durant tots els partits, vestuari i una samarreta del torneig.

 

Edicions locals