Oncovallès sortirà al carrer per informar sobre la prevenció del càncer de colon

Sota el lema ‘La prevenció va primer’ voluntaris de l’entitat sortiran al carrer per informar als ciutadans sobre com es pot prevenir el càncer de colon.

En el marc del Dia Mundial del Càncer de Colon, la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès sortirà a diferents punts de la comarca per fer arribar als ciutadans informació sobre aquesta temàtica. I és que sota el lema ‘La prevenció va primer’, l’entitat vol conscienciar a la població sobre com prevenir el càncer de colon.

La taula informativa a Granollers estarà ubicada a la Plaça Salvador i Maluquer (davant BBVA) el dia 2 d’abril. També està programada una xerrada informativa amb la col•laboració de l’Hospital General de Granollers i l’Ajuntament de Granollers el dia 3 d’abril a les 18:30 a la Sala del Museu de Granollers a càrrec de la Dra. Eulàlia Cladellas, Medicina Familiar i Comunitària, Màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual i Membre del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès i de la Sra. Olga Silva, infermera de cirurgia i consulta d’infermeria d’ostomies en l’àrea ambulatòria de l’HGG.


Dia Mundial Càncer Colon, 31 de Març.
•    Dimarts, 02 d’abril i dissabte 6 d'abril, Taules informatives.
•    Dimecres, 03 d’abril a les 18:30h Xerrada informativa de prevenció a la Sala del Museu de Granollers.


Edicions locals