El Recanvis Gaudí encadena quatre victòries consecutives (74-65)

L'equip de Pau García suma 13 victòries i s'allunya de la zona de perill.

El Recanvis Gaudí Mollet ha recuperat el bon joc de principis d'any i ja encadena quatre victòries consecutives. En aquesta ocasió, els homes de Pau García van derrotar al Sabadell Bàsquet Natació Escola Pia per 74 a 65, l'equip de l'exjugador molletà Jonathan Ramírez. Ramírez -27 punts i 11 de valoració- va ser el màxim anotador del partit, però el Mollet va anul·lar a la resta de jugadors rivals. D'aquesta manera, el Mollet suma 13 victòries en el còmput global i es situa en la zona tranquil·la de la classificació.


El Sabadell arribava al Plana Lledó en una dinàmica negativa de resultats, ja que havia perdut quatre enfrontaments consecutius. El primer quart es va caracteritzar per unes defenses poc contundents i ràpids contraatacs (19-19), però el Mollet va millorar notablement al segon període. Els de Pau García van deixar el partit pràcticament sentenciat amb un parcial de 28 a 8. Griso estava molt fort sota cistella i Edgar San Epifanio i Masllorens anotaven amb facilitat.

A la represa, el Sabadell va millorar la imatge del primer temps i va aconseguir imposar el seu joc lent i de possessions llargues. Així doncs, els visitants van anar reduint diferències poc a poc però l'avantatge del Mollet era tan gran que no van poder capgirar el marcador. Per veure les estadístiques del partit feu clic aquí.

Edicions locals