‘Versió Beta’ marxa de Vallès Visió “pel seu propi peu”

L’equip del programa ha decidit deixar de col•laborar amb Vallès Visió després d’assabentar-se per la premsa dels canvis en la programació del canal.
Els professionals promotors del programa ‘Versió Veta’, que s’emetia els divendres a les 20h a Vallès Visió, han decidit cessar la col•laboració amb el canal abans de rebre la comunicació de que el seu programa no estava inclòs a la nova graella de programació del canal.  L’equip del programa ha explicat que “durant sis mesos hem format part de la televisió oferint un programa a cost 0, de manera voluntària i amb la intenció d’aportar noves idees”. També, han volgut manifestar que “som un grup autònom que només utilitza les instal•lacions un matí a la setmana i una càmera, de manera esporàdica, per gravar reportatges. La resta del treball, el porta l’equip preparat de casa per no generar cap molèstia a la televisió. Però res d’això hauria de restar professionalitat a la nostra feina, ni hauria de ser motiu per prescindir del programa d’aquesta manera”.

Divendres passat es va emetre l’últim programa, el número 25, on l’equip es va tenir l’oportunitat d’acomiadar-se del públic tot i que “fins dijous que nosaltres vam dir que plegàvem ningú va donar-nos cap informació de que s’eliminava el nostre magazine”.

‘Versió Veta’ és un magazine informatiu, amb un to distès, adreçat a totes les edats, on es tracten temes d’actualitat tecnològica i curiositats d’interès general. El programa està realitzat i produït de manera altruista per un equip jove de professionals en l’àmbit de la comunicació.

Edicions locals