Mollet presenta la 7a edició de la Mostra Internacional de Titelles, MITMO

Tot preparat per celebrar, la setmana vinent, la setena edició de la Mostra que aplega gent d'arreu.

Els dies 5, 6 i 7 d’abril Mollet acollirà la 7a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO), la fira titellaire més important del país, que organitzen l’Ajuntament de Mollet i la companyia Galiot Teatre. El programa i les principals novetats es van presentar divendres en una roda de premsa i es poden trobar plasmades en un diari informatiu gratuït que es pot trobar als diferents equipaments municipals. 
 
L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, explicava durant la presentació que “més important que els recursos que tenim, són les persones que fan possible la Mostra; gent que s’estima el projecte i s’estima la ciutat i, amb aquesta ànima, la MITMO té l’èxit assegurat”.
 
El director de la Mostra, Jordi Monserdà, també destacava la celebració a Mollet de la trobada anual d’UNIMA Catalunya (Unió Internacional de la Marioneta), ja que “portarà a la ciutat, durant els dies de la Mostra, representants de moltes companyies de titelles i els delegats d’UNIMA a nivell mundial, cosa que servirà per donar encara més projecció internacional a MITMO de cara a futures edicions”.

Edicions locals