Escola bressol Gegants, portes obertes

C/ Feliu Tura, 28-30 - Tel. 935932796 - www.gegantsescolabressol.catL’Escola bressol Gegants obre les portes per tots els molletans que vulguin conèixer el centre educatiu. Tots els divendres del mes de març i del mes d’abril es pot visitar l’escola bressol des de les 15.30h fins a les 17h.

Durant la jornada de portes obertes els pares, els avis, els menuts i tots els interessats podran conèixer el projecte educatiu, les aules, la sala de llums, els patis, el teatre i totes les instal•lacions de l’escola. També, a l’Escola bressol Gegants us presentaran a la Fada Turquina, el Gegant Menut, la Quima, el Roc i la Geganta Margarida.

Els nens i les nenes són Gegants perquè tenen una gran curiositat i molt interès en aprendre. Tal com explica la promotora del projecte, Isabel Mas “a Gegants els escoltem, els oferim afecte, tranquillitat, propostes suggeridores i estimulants, temps...”.

L'Escola Bressol Gegants és un indret acollidor i tranquil per relacionar-se i créixer. Per experimentar i investigar , per construir coneixements i relacions, per adquirir autonomia i autoestima. Visita-la i veuràs que les coses petites són importants.


Edicions locals