Pi Tapes, a totes hores

c/ Jacint Verdaguer núm. 6 - T/93 593 72 22El Pi Tapes és un restaurant situat al centre de Mollet que ofereix la millor cuina mediterrània amb productes frescos i d’alta qualitat. Gràcies a la filosofia de l’establiment que aposta per treballar la qualitat dels productes, podràs gaudir d’una experiència culinària única. Pi Tapes ha sabut combinar qualitat, originalitat i creativitat amb un preu ajustat. Per aquest motiu, en dos anys i 9 mesos de trajectòria s’ha consolidat, per a molta gent, com el millor restaurant de Mollet i un referent a la comarca.

Al restaurant podràs degustar una àmplia varietat de vermuts, platets i tapes de totes les varietats i amb sabors molt variats. El Pi Tapes és el lloc ideal tant per fer un aperitiu, dinar, sopar o senzillament anar de tapes.

El Pi Tapes disposa d’una terrassa on poder gaudir de l’àpat a l’aire lliure envoltat de naturalesa i un ambient rústic que no deixarà indiferent la vista del visitant i, molt menys, el paladar. També, cal no oblidar que a l’interior disposen d’un menjador decorat amb peces úniques de bodega que transmeten un aire relaxant que el consumidor agraeix cada cap que visita el restaurant. Amb l’arribada del bon temps el restaurant també obrirà els dilluns.

Edicions locals