La Plataforma parla sobre les reformes en sanitat i la corrupció

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Mollet organitza un acte obert a la ciutadania per parlar sobre l’estat actual de la sanitat pública.

Dijous 11 d'abril el Centre Cultural La Marineta acollirà, a les 19h, l’acte organitzat per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Mollet que porta per títol ‘El negoci i la gestió sanitària a Catalunya’. L’objectiu de la trobada és parlar sobre “el desmantellament de la sanitat pública” i sobre “l’ombra de la corrupció”. L’acte comptarà amb la presència del metge i secretari de l'entitat ‘DEMPEUS per la salut pública’, Toni Barbarà, un referent per a la plataforma molletana.

Les dues denuncies de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Mollet són “l’entrada en vigor de la nova targeta sanitària que deixa sense assistència a molts col•lectius” i “els interessos privats especulatius del Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut i president de la Patronal d’Hospitals Privats, així com d’altres alts càrrecs de la Generalitat que cada dia surten a la llum”.Edicions locals