El Museu i tres establiments reben el Compromís de Qualitat Turística

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED) a la comarca, ha donat a conèixer les empreses distingides amb el Compromís de Qualitat Turística SICTED.

El passat 20 de març, es va celebrar l’acte de lliurament de les empreses amb el distintiu de SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació, en el qual hi va assistir la regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat de Mollet, Carme Olària i on el Museu Municipal Joan Abelló ha estat distingit de nou amb el Compromís de Qualitat Turística. De la nostra ciutat, també han rebut el distintiu els hotels Sidorme i Ibis i la Rostisseria Franvic.

El distintiu SICTED reconeix la qualitat del servei i la renovació anual per mantenir-la i millorar-la. Aquesta tasca es duu a terme mitjançant la informació al turista, la implantació de bones pràctiques alhora de treballar, el desenvolupament d’eines d’excel•lència, la dotació de recursos i els mecanismes de reconeixement com el distintiu a la destinació, el distintiu a l’empresa o entitat pública i el certificat d’assistència a les persones participants.

L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió contínua i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística nacional. L’aplicació del sistema presenta importants avantatges competitius com el reconeixement del sistema a nivell estatal, la cohesió de la destinació, la millora de la percepció de la qualitat de la destinació per part del visitant o l’augment de la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta, entre altres factors.

Edicions locals