Finalitza el període de preinscripcions escolars per al curs 2013-14

El passat 22 de març es tancava el període de preinscripcions escolars per a educació infantil de segon cicle, primària i secundària.

Per a P3, s’han fet 569 preinscripcions, del total de 600 places ofertades, tenint en compte que a Mollet del Vallès, actualment, hi ha 627 nens  i nenes censats. Per tant, hi ha suficients places per cobrir la demanda educativa tot i que amb aquestes xifres es confirma un descens del nombre d’infants respecte del curs passat.

Pel que fa al primer curs d’educació secundària obligatòria (ESO), hi ha una oferta de 405 places en el total dels centres educatius de Mollet, però l’oferta definitiva no es podrà determinar fins d’aquí cinc mesos, un cop s’hagin realitzat els exàmens de setembre, poc abans de l’inici del curs. Durant el període formal de preinscripcions que va finalitzar el passat 22 de març s’han rebut un total de 403 sol•licituds, 57 menys que el curs passat.

Aquestes són dades de les preinscripcions rebudes dins el termini oficial de preinscripció però s’ha de tenir en compte que, un cop tancat el període i fins a l’inici de curs, aquestes dades poden variar.
 

Edicions locals