El president Mas lliura dilluns els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris

Enguany, es distingeixen 15 empreses i entitats per les seves iniciatives innovadores en el comerç urbà de proximitat i es reconeix la trajectòria de 28 establiments centenaris.

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà dilluns, dia 8 d’abril, l’acte de lliurament dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris, que enguany arriba a la seva 13a edició.
 
L’acte tindrà lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, a les 19.30 hores, i comptarà també amb l’assistència del secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, i del secretari d’Empresa, Pere Torres.
 
La cerimònia començarà amb la lectura de l’acta dels diferents premis i, seguidament, el president Mas lliurarà el guardó a cada una de les empreses i entitats distingides. En acabar, el president de la Generalitat pronunciarà el discurs de cloenda de l’acte.
 
En aquesta edició, el Govern reconeixerà amb els Premis a la Iniciativa Comercial a 15 empreses i entitats que contribueixen a la consolidació del comerç urbà de proximitat a Catalunya, premiant les iniciatives més innovadores i la tasca realitzada per les entitats representatives del sector. D’altra banda, es distingirà la trajectòria de 28 establiments d’arreu del país que han arribat als cent anys d’antiguitat.

Edicions locals